215 215 9544 | 6986839030
Τηλεφωνικες Παραγγελίες
Αγορες με Αντικαταβολη
Πληρώστε με την παραλαβή

Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης

Ως επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας www.tasportexmou.gr μπορείτε να πλοηγηθείτε στον ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάνοντας χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών εφόσον συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

3. Με χρέωση της πιστωτικής, της χρεωστικής ή της προπληρωμένης σας κάρτας.

Η απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας επιτυγχάνεται με τη χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας συναλλαγών SSL το οποίο είναι εγκατεστημένο στο σύστημά μας και κρυπτογραφεί τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της κάρτας σας.

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας. Για τη ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε μέσω μέσω email στο info@tasportexmou.gr το καταθετήριο της Τράπεζας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματά σας είναι:

Τράπεζα Εθνικής - ΙΒΑΝ: GR0301103690000036900280292

Τράπεζα ALPHA - Αρ Λογ: 602002002007550 | ΙΒΑΝ: GR2001406020602002002007550

Τράπεζα Πειραιώς - Αρ Λογ: 6851123067331 | ΙΒΑΝ: GR8501718510006851123067331


3. Με αντικαταβολή

Mετρητοίς με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Το κόστος επιβάρυνσης είναι 2€.

Τρόποι Αποστολής

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από την SPEEDEX  στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδεικνύετε. Τα έξοδα αποστολής έχουν συμπεριληφθεί στην τιμή και έχουν γνωστοποιηθεί από την αρχή. 

Χρόνος παράδοσης προϊόντος.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται σε 1-5 ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή της. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-15:00

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του προϊόντος. Το κόστος επιστροφής για μη ελαττωματικά προϊόντα επιβαρύνει τον αγοραστή. Η πίστωση των χρημάτων γίνεται εφόσον παραληφθεί το προϊόν, μαζί με το παραστατικό, και αφού ελεγχθεί ότι είναι στην αρχική του κατάσταση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο τηλέφωνο 2273400098 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο τηλέφωνο 2273400098 ή στείλτε μας email στο info@tasportexmou.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία μας για τους παραπάνω σκοπούς. Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ - GDPR),979/2016/ΕΕ.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου (website) www.tasportexmou.gr, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, γραφικά, προϊόντα και υπηρεσίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του tasportexmou.gr και προστατεύονται από τις εθνικές νομοθεσίες (Νόμος 2121/93) και διεθνείς συμβάσεις. Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αναπαραγωγή (reformatting), αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) του περιεχομένου του tasportexmou , χωρίς την προηγούμενη γραπτή έγκριση του Δικαιούχου. Εξαιρείται η εκτύπωση μέρους του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, με αποκλειστικό σκοπό την υποβολή παραγγελίας ή τη χρήση του για αγορές.